Recomandarile Dela0.ro

Tumba

S-a ofuscat o buna parte a internetului romanesc descoperind ce inseamna vizita in teritoriu la noi in tara. Pai, ce sa insemne? Mai-marii de la Bucuresti, de prin guvern, de prin ministere, primesc inchinarea oamenilor de la judet, etern convinsi ca ploconirea este buna. Simptomul datului peste cap este vechi.

mai mult...

Recomandarile Dela0.ro

Agenda de prostire publica

Se aglomereaza iar nemuritoarea noastra lista de anti-prioritati nationale. Ne pricepem de minune, cu un profesionalism exersat ani la rand, sa umplem ipotetica agenda a lucrurilor de realizat "impreuna" cu obiective cand ridicole, cand inutile, cand cu totul nocive. Avem talentul acesta: de a inghiti otrava pe post de antidot.

mai mult...

Recomandarile Dela0.ro

Dupa Sfinte

Si iata ca s-au dus Sfintele Sarbatori Pascale si, derobati de presiunea social-confesionala de a fi mai buni, mai luminosi, mai crestini, mai atenti la aproapele nostru, ne putem intoarce la ura noastra cea de toate zilele. Si o vom face invariabil, fara a sta o secunda pe ganduri, pentru ca altfel (inca) nu putem.

mai mult...

Recomandarile Dela0.ro

Tacerea corifeilor

In universitatile occidentale, unde intelectualii nostri crestini (si vocali) au studiat, exista institutia tatalui-conducator-de-doctorat si a fiului-doctorand? Exista institutia transmiterii catedrei universitare pe persoana fizica? Si daca nu exista, atunci nu e nimic de spus despre coruptia de la varful teologiei romanesti?

mai mult...

Recomandarile Dela0.ro

O apa si-un pamant

O gluma populara in mediul on-line spune ca generatia noastra va ramane in istorie pentru meme si pentru asteptarea mortii. Meme n-am prea facut noi aici, cat despre asteptarea mortii – asteapta fiecare cum poate. Noi, de pilda, am fi asteptat primavara, dar se pare ca in 2018 nu mai vine.

mai mult...