Undeva in Ferentari

O luna din viata lor | VIDEO

de Dela0.ro 25-01-2017

Documentarul video care inchide seria #FerentariLux ne poarta, vreme de mai multe saptamani, prin destinele unei familii care locuieste la parterul unui bloc de pe Aleea Livezilor, intr-o garsoniera minuscula. Aici, la ghetouri, ziua de maine pare adesea un moft, dar Tudorita si Petre se zbat pentru ca fetita lor Alina sa aiba alt viitor.

O luna din viata lor, a Tudoritei, a Alinei si-a lui Petre, a fost si o luna din viata noastra – sau a ta -, doar ca trecuta in alte conditii, intr-o locuinta decenta, care beneficiaza de incalzire, pe o strada care nu e din ghetou, cu un serviciu care nu te trimite la lopata la 5 dimineata.

 

„O luna din viata lor” ne poarta, vreme de mai multe saptamani, prin destinele acestor oameni. Mergem si in ghetourile din Berceni, alaturi de personajele noastre echipate in combinezoanele lor verzi. Tudorita si Petre sunt gunoieri.

 

Cum se vede lumea din marginea asta de lume? Va aratam in 46 de minute de video ca un pumn in stomac.

 

*pentru a viziona documentarul in format "full screen" mergeti pe canalul de Youtube, accesand iconita serviciului video din partea dreapta jos a ecranului. 

 


 

Documentarul „O luna din viata lor” incheie seria #FerentariLux. Opt reportaje scrise, cinci fotoreportaje si cinci video-reportaje realizate in perioada aprilie 2016 – ianuarie 2017 in cartierul Ferentari au fost publicate in cadrul proiectului. Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

Comentarii

Comenteaza

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.